Памучни хавлиени кърпи

Хавлиени кърпи Лофти Сиви

комплект Сиви луксозни хавлиени кърпи от егейски памук

Комплект от 3бр. луксозни хавлиени кърпи за ръце лице и тяло в сив цвят с релефни детайли и бродерия. Кърпите са изработени от чист егейски памук.

Цена: 195,00 лв

Хавлиени кърпи Лофти Лайд Силвър

комплект Светло сиви луксозни хавлиени кърпи от егейски памук

Комплект от 3бр. луксозни хавлиени кърпи за ръце лице и тяло в светло сив цвят с релефни детайли и бродерия. Кърпите са изработени от чист егейски памук.

Цена: 195,00 лв

Хавлиени кърпи Попи светлосиви

комплект Светлосиви луксозни хавлиени кърпи от египетски памук

Комплект от 3бр. луксозни хавлиени кърпи за ръце лице и тяло в светлосив цвят с релефни детайли и бродерия. Кърпите са изработени от чист египетски памук.

Цена: 166,00 лв

Добре дошли в нашия виртуален щанд за памучни хавлиени кърпи, в него подбрахме и сортирахме много специални модели, които ще се грижат за комфорта на вашето тяло, както и стила на вашия дом.

Размерите им започват от 50х90см и стигат до 150х100см., а в някои случаи до 180см. Нашия магазин предлага кърпи произведени от доказани брандове, като: BOSS, ESPRIT, ESCADA, ROCHAS, VALERON, TAC и др., а техния текстил се произвежда в Турция, Испания, Австрия, Франция. Това което прави специална тази колекция от хавлиени изделия е факта, че е лично проверена и тествана за техните възможности. От "Пухче" ви гарантираме, че тези продукти няма да размазват водата по тялото ви, няма да пускат ненужни нишки и боя, както няма да изгубят и цвета си. Без значение кой модел кърпа ще изберете от изложените, бъдете сигурни, че тя ще успее да ви подсуши с лекота. Другото, което ви предлага нашата избрана памучна колекция е фин и нежен допир, усещане за обем от мекота и материи, които не задържат миризми или влага в дълбочина.

Тук сортирахме много нежни и изискани модели хавлиени кърпи от египетски памук, егейски памук или съчетани с лен. Изделия, които имат много добър завършек посредством луксозни дантели, релефни обемни бордюри или детайлни декорации. Повечето от моделите са с цена над 52лв., което автоматично ви гарантира, че ще доставим безплатно до вашата врата, защото магазина ни предлага безплатна доставка  за артикули над тази стойност.

Избирайки вашия текстил за Баня от магазин "Пухче", вие правите трайна и полезна инвестиция с доказани качества поне три години напред.

Пухче - чувство от мекота;
Онлайн магазин за домашен текстил.

Намерете ни и в Google+

всички текстове и описания са запазени и авторски за Puhche