Памучни хавлиени кърпи

бежови хавлиени кърпи Oxford

хавлиени кърпи

Хавлиени кърпи от памук и лен за ръце, лице и тяло. цвят: Бежов, кърпи с релефни детайли.

Цена: 19,99 лв

Хавлиени кърпи Отоман бежови

Бежови хавлиени кърпи серия OTTOMAN  от HUGO BOSS

Комплект от 3бр. бежови, луксозни хавлиени кърпи "HUGO BOSS OTTOMAN": Малка кърпа за лице и спорт, Средна кърпа за ръце или тяло и Голяма кърпа подходяща за тяло след душ.

Цена: 240,00 лв

Хавлиени кърпи Попи Бежово

комплект Бежови луксозни хавлиени кърпи от египетски памук

Комплект от 3бр. луксозни хавлиени кърпи за ръце лице и тяло в бежов цвят с релефни детайли и бродерия. Кърпите са изработени от чист египетски памук.

Цена: 166,00 лв

Хавлиени кърпи Попи тъмнобежови

комплект Тъмнобежови луксозни хавлиени кърпи от египетски памук

Комплект от 3бр. луксозни хавлиени кърпи за ръце лице и тяло в тъмнобежов цвят с релефни детайли и бродерия. Кърпите са изработени от чист египетски памук.

Цена: 166,00 лв

Добре дошли в нашия виртуален щанд за памучни хавлиени кърпи, в него подбрахме и сортирахме много специални модели, които ще се грижат за комфорта на вашето тяло, както и стила на вашия дом.

Размерите им започват от 50х90см и стигат до 150х100см., а в някои случаи до 180см. Нашия магазин предлага кърпи произведени от доказани брандове, като: BOSS, ESPRIT, ESCADA, ROCHAS, VALERON, TAC и др., а техния текстил се произвежда в Турция, Испания, Австрия, Франция. Това което прави специална тази колекция от хавлиени изделия е факта, че е лично проверена и тествана за техните възможности. От "Пухче" ви гарантираме, че тези продукти няма да размазват водата по тялото ви, няма да пускат ненужни нишки и боя, както няма да изгубят и цвета си. Без значение кой модел кърпа ще изберете от изложените, бъдете сигурни, че тя ще успее да ви подсуши с лекота. Другото, което ви предлага нашата избрана памучна колекция е фин и нежен допир, усещане за обем от мекота и материи, които не задържат миризми или влага в дълбочина.

Тук сортирахме много нежни и изискани модели хавлиени кърпи от египетски памук, егейски памук или съчетани с лен. Изделия, които имат много добър завършек посредством луксозни дантели, релефни обемни бордюри или детайлни декорации. Повечето от моделите са с цена над 52лв., което автоматично ви гарантира, че ще доставим безплатно до вашата врата, защото магазина ни предлага безплатна доставка  за артикули над тази стойност.

Избирайки вашия текстил за Баня от магазин "Пухче", вие правите трайна и полезна инвестиция с доказани качества поне три години напред.

Пухче - чувство от мекота;
Онлайн магазин за домашен текстил.

Намерете ни и в Google+

всички текстове и описания са запазени и авторски за Puhche